Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV OLIMPIC SNAGOV

ACSOS este noua asociație înființată la nivelul localității noastre, al cărei președinte este dl. Simulescu Tiberiu, snagovean la origini, psiholog al echipei naționale de fotbal a României, fiind o persoană implicată în lumea sportului de foarte mult timp.

La acest moment, în cadrul ACSOS sunt funcționale secțiile de  FOTBAL și BASCHET, urmând ca pe viitor să fie deschise și altele.

Odată cu înființarea și preluarea conducerii Asociației, schimbările au fost evidente, fiind demarate diferite activități de îmbunătățire a procesului de pregătire a copiilor înscriși în asociație sau care utilizează baza sportivă.

Pentru mai multe detalii privind funcționarea Asociației Club Sportiv Olimpic Snagov, precum și pentru contactarea persoanelor responsabile cu înscrierea copiilor la disciplinele sportive menționate, vă rugăm să accesați pagina Facebook a asociației apăsând link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/ACSOlimpicSnagov/

BAZA SPORTIVĂ GHERMĂNEȘTI:

PARTENERIAT CU FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

Am promis! Ne ținem de cuvânt!

În cadrul proiectului Snagov “Green&Clean” sportul și calitatea vieții sunt o prioritate.

Îmi face mare plăcere să anunț că, în cursul zilei de astazi, la Casa Fotbalului, Primaria Comunei Snagov, ACS Olimpic Snagov si Federația Romana de Fotbal au semnat un contract de asociere prin care, atât echipele de fotbal din Snagov, cât și loturile de juniori vor beneficia de un nou teren de pregătire.

Contractul a fost semnat de Răzvan Burleanu, președintele FRF și primarul localității Snagov, Anghel Mihai.

În urma acestui angajament, FRF va prelua mentenanța terenului de fotbal (gazon iarbă) din baza sportivă din Snagov.

Conform contractului semnat pe o perioadă de cinci ani, pentru respectarea cerințelor și exigentelor unei suprafețe de joc astfel incat sa corespundă standardelor, gazonul de iarba va putea fi folosit trei ore pe zi pentru antrenamente în perioadele optime (cand nu ploua), respectiv un joc pe saptamana.

Si aici ne referim la echipele unde se antrenează copiii care formează echipele de fotbal din Snagov.

Totodata, în perioada competițiilor sportive, echipele naționale de juniori vor avea prioritare, calendarul de pregatire/jocuri fiind stabilit in acord cu FRF, astfel încât ambele părți să se bucure de noul gazon.

De asemenea, FRF a oferit cu titlu gratuit Primăriei Snagov suprafața sintetică necesară înlocuirii actualei suprafețe, aflată intr-un stadiu avansat de degradare.

Totodată, FRF s-a angajat să ofere gratuit instalațiile de nocturna pentru ambele terenuri (sintetic si gazon natural), mai putin stâlpii de susținere, care vor fi achiziționați de primarie.

De asemenea, pe langa aceste facilitați, s-a convenit si acordarea altor facilitați care sa imbunătățească conditiile din baza sportivă (înlocuire scaune, echipamente pt antrenament, samd).

Back to top