Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Asistența persoanelor vârstnice

Serviciul de asistență a persoanelor vârstnice are ca scop creșterea calității vieții persoanelor în vârstă aflate în stare de risc social, imobilizate la pat sau la domiciliu.

În acest scop, colaborează cu celelalte compartimente ce oferă servicii de asistență socială din cadrul primăriei, cu celelalte servicii de specialitate și cu instituțiile de stat, organizații neguvernamentale și voluntari.

Pentru a contacta compartimentul de Asistență sociala din cadrul primăriei, vă rugăm să apelați nr. de telefon 021 351 06 42, interior 106 sau sa utilizati Serviciile Online disponibile pe site:  Accesează Servicii Online – Primăria Comunei Snagov (primaria-snagov.ro) 

Pensii

Instituția care se ocupă de acordarea pensiilor este Casa Județeană de Pensii Ilfov, care:

  • gestionează baza de date a pensionarilor sistemului public de pensii și a beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi speciale;
  • Asigură comunicarea cu asigurații, contribuabilii și beneficiarii sistemului public de pensii, inclusiv  cei care fac obiectul legilor cu caracter special, cu reprezentanții organizatiilor de pensionari, sindicatelor, patronatelor, cu reprezentanții altor autorități sau instituții, precum cu reprezentanții mass-media;

Atribuții Casa Județeană de Pensii Ilfov, AICI

Vitalitas – cel mai mare centru de îngrijire a vârstnicilor din România

Singurul cămin construit de la zero, la standarde europene. Facilități integrate.

Misiunea noastră este să redăm demnitatea persoanelor vârstnice, prin intermediul comunității pe care o clădim la cel mai mare centru de îngrijire integrată din România.

Vrem să ridicăm radical standardele de îngrijire a seniorilor din România. Credem într-o îngrijire personalizată fiecărui senior, în realizarea de activități menite să îi crească gradul de independență, pentru a se bucura de viață într-un mediu confortabil, în siguranță.

https://www.vitalitas.ro  

Back to top